i

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld uur besteld, dezelfde dag verzonden – Gratis verzending boven €20 – Verzending binnen Nederland

Schuim! Net zo genieten in de douche als in bad

Een bad nemen wordt vaak gezien als een moment van ontspanning. Maar wij hebben dé tips om ook onder de douche een momentje van ontspanning voor jezelf te creëren.

Fijne tips tegen een droge huid

Wist je dat de kou van de winter een grote invloed heeft op je huid? Extra belangrijk dus om ook in de koudere maanden jouw lichaam goed te verzorgen. Wij hebben een aantal tips tegen een droge huid voor jou op een rijtje gezet.

De perfecte avondroutine met JANZEN

Is het na de feestdagen weer tijd voor een goed ritme? We hebben speciaal voor jou een nieuwe avondroutine bedacht. Op deze manier kun jij uitgerust en op tijd naar bed met JANZEN.

Zen het nieuwe jaar in met JANZEN

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het tijd voor een nieuw hoofdstuk: 2022! Begin jij het nieuwe jaar met een fijn gevoel van thuiskomen? Dan belooft het veel goeds! Lees maar mee.

Zo kom jij met JANZEN de kerstdagen door!

It’s beginning to look a lot like Christmas! De gezelligste tijd van het jaar, toch? Maar kerst kan ook een ander gevoel met zich meebrengen, namelijk stress. Weg met die kerststress! Hoe? Dat lees je hier!

Perfecte kerstcadeautjes voor onder de boom

Staat jouw kerstboom al mooi te stralen in de woonkamer, maar missen de cadeautjes onder de boom nog? Wij geven jou heerlijke inspiratie, zodat jij perfecte kerstcadeautjes shopt. Benieuwd? Lees het snel!